Blog

Když se řekne "vitamíny", většina z nás si představí zdraví a pohodu. Ale víte, že vitamíny mohou také výrazně ovlivnit naše emoce? Každý vitamín má své jedinečné přínosy a některé z nich mohou přímo podpořit naši emocionální pohodu. Pojďme se podívat na několik z nich:

Už vybíráte krém proti slunci? Vybrat si dobrý krém, na který se můžeme spolehnout, může chvíli trvat. Já už několik let používám krémy Sunright od Nuskin buď s SPF 35 nebo 50. Dobře se roztírají, nejsou mastné, ale hydratují a chrání.

Síla spánku

21.06.2024

Spánek. Všichni víme, že ho potřebujeme, ale někdy je to těžší, než se zdá. V dnešním hektickém světě mají se spánkem problémy nejen dospělí, ale i mladí lidé. Jak se vlastně dostat ke klidnému spánku? Pojďme se na to podívat!

Má dcera se narodila jako zcela zdravé miminko, které mělo na hlavičce malou bouličku. To není nic neobvyklého, tukové bouličky, které se trochu pohybují pod kůží, miminka občas mívají. Tahle boulička byla svým charakterem trochu jiná. Tvrdší, nepohyblivá. Jak dcera rostla, boulička se zvětšovala, a když jí byl rok, začal nám koloběh návštěv u...